UKM Citra Pesona Raih Prestasi
Minggu, 24 November 2019

Member of Citra Pesona Viorenstia Nery Student Activity Unit (UKM) won the Favorite Woman award in the Adult category at the Plangi Model Hunt 2020 event with the theme "A Touch of Heritage" at Plaza Semanggi, Sunday (24/11).

The search for the Plaza Semanggi 2020 icon which took place from November 9 to the peak of the November 24, 2019 event was followed by Citra Pesona as a means to improve competence and hone the modeling  capabilities  of Citra Pesona members.

Viorenstia yang merupakan mahasiswa Fakultas Ekonomi dan Bisnis (FEB) Untar telah melalui serangkaian tahap sebelum meraih prestasi ini. Setelah lolos audisi, Viorenstia harus mengikuti sesi foto dan berkompetisi di semi final, sebelum akhirnya menjadi pemenang di final.

Viorenstia mengaku senang mendapat juara favorit. Pengalaman ini merupakan pengalaman berharga baginya, terutama karena ini kali pertamanya mengikuti ajang modelling

"Banyak yang saya pelajari di ajang ini. Semoga ke depannya mahasiswa Untar dapat mengikuti perlombaan serupa," harap Viorenstia.

Citra Pesona is a UKM Untar, which was founded in 1981 and is engaged in the arts. Citra Pesona UKM has six divisions, namely Traditional Dance, Modern Dance, Hip-hop Dance, and Breakdance or also called BBoy. Meanwhile, the other two divisions are Event Organizer and Modeling.